Rezerwuj online Rezerwuj
Przejdź niżej

Menu

Przystawki / Sałatki

Grillowany filet z tuńczyka na kolorowej sałacie w sosie vinegrette z białą fasolką, groszkiem cukrowym i pomidorkami koktajlowymi
Sałatka cezar z marynowanym kurczakiem i grzanką serową
Bryndza owcza na salsie warzywnej z majonezem wasabi
Pierożki razowe ze szpinakiem i ricottą w delikatnym sosie z pomidorków koktajlowych i bazylii

Zupy           

Krem pomidorowy z selerem naciowym i groszkiem ptysiowym
Consomme wołowe z makaronem warzywnym
Tradycyjna zalewajka z ziemniakami i grzybami leśnymi
Kremowa zupa z pietruszki z wanilią, confitowanym żółtkiem i chipsem pietruszkowym

Dania główne      

Wołowa polędwica w sosie z grzybów z ziemniakami gratin i fasolką szparagową z pomidorkami i bazylią
Filet z miecznika z masłem ziołowym z ziemniakami pieczonymi i warzywnym ratatouille
Filet z łososia w miętowym sosie z ziemniaczanymi rosti, kolorowym miksem sałat w sosie winegret
Duszona cielęcina w białym winie z kluseczkami ze szpinakiem i z marchewką duszona w maśle
Pieczona pierś z kurczaka w szynce parmeńskiej w aksamitnym sosie z szałwii i białego wina ze szpeclami, roszponką  i pieczonymi pomidorami
Kotlet schabowy z kostką,  z pikantną  sałatką ziemniaczaną  z pomidorami i ogórkiem kiszonym i kolorowymi  kiełkami

Makarony  

Domowy makaron razowy z krewetkami, cukinią i pomidorami w śmietanowym sosie
Rigatoni w sosie z gorgonzoli z rukolą i szynką dojrzewającą
Tagliatelle z grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym, z czarnymi oliwkami i mozarellą
Spaghetti carbonara z chrupiącym boczkiem i ziołami

Desery

Mus lawendowy z pianką z blue curacao w skorupce karmelowej
Semifredo z marakui na biszkopcie migdałowym z chrupka czekoladową
Cynamonowa szarlotka z karmelizowanymi orzechami włoskimi
Lody z mlecznej czekolady, sorbet truskawkowy i lody jogurtowe w kruchym wafelku

 

Do góry
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij